fbpx

Vårt Pris - Prisledare

  1. Home
  2. Prislista

Er verksamhet är vårt fokus!

Till skillnad från många andra redovisningsbyråer, särskilt de som erbjuder automatiserade lösningar, förstår vi att du som kund vill ha friheten att välja de verktyg och system som passar ditt företag bäst.

Oavsett om du vill använda en specifik bank, vill betala för en bankintegration eller inte, eller välja ditt eget kreditkortslösning, sätter vi inga gränser.

Valet är fritt och ditt!
Vi anpassar oss efter dina behov och säkerställer att vi kan hantera alla situationer, oavsett hur ditt företag utvecklas.

Från små uppstarter till stora, växande bolag – du kan känna dig trygg med att vi har verktygen och erfarenheten för att stötta dig genom alla faser av din företagsresa.

 

Det viktigaste - Inget finstilt

Hur ska man tolka priserna i listan? 

Förenklat:
Tänk 550 / per timma

Lite mer förklarat:
Vi debiterar inte per påbörjad hel timma utan endast per halvtimme. Dock så debiterar vi denna halvtimma separat per påbörjad tjänst. Nedan är de 10 tjänster (Numrerade) som detta gäller för. Detta är på grund av att vi har “ställtid” att byta system och tankekraft mellan t.ex Bank till Skatteverket till Bokföring och så vidare. Därmed blir dessa tjänster debiterade separat. I slutändan blir det en modell som slår konkurenterna, fakturorna till kund bli tydliga vad som gjorts och vår arbetsprocess blir effektiv. 

Fortfarande klurigt? 
Skapa din offert på 2 minuter i vårt offertverktyg! – LANSERAS INOM KORT EN FÖRBÄTTRAD VERSION
Kom ihåg att vi har prisgaranti om en annan konkurrent erbjuder lägre!

Prisgaranti!

Hos oss får du alltid marknadens bästa priser utan att kompromissa med kvaliteten.

– Inte bara snack.
Vi är stolta över att kunna erbjuda en prisgaranti som innebär att om du har fått ett bättre pris hos en konkurrent eller din nuvarande byrå matchar vi det – minst!

Vår effektivitet och vårt engagemang gör att vi kan hålla våra priser konkurrenskraftiga samtidigt som vi levererar tjänster av högsta kvalitet.

Din ekonomi är vår prioritet, och vi arbetar alltid för att du ska få bästa möjliga lösning till bästa pris.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vill ni även göra en snabb prisindikation ?
Om ni vill skynda på handläggningen av denna intresseanmälan - vänligen fyll I nedan
Har du/ni ett Aktiebolag?
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Om er: